На Донбасі виникли проблеми з водопостачанням

Читать на русском
Через складні погодні умови на Донбасі без електрики залишилися декілька об'єктів водопостачання, внаслідок чого щонайменше 10 населених пунктів відчувають проблеми з водою.

Через складні погодні умови на Донбасі без електрики залишилися декілька об'єктів водопостачання, внаслідок чого щонайменше 10 населених пунктів відчувають проблеми з водою.

Про це повідомило КП «Вода Донбасу» у вівторок, 25 грудня, пише «Слово і Діло».

Зокрема, була знеструмлена Донецька фільтрувальна станція через обрив ліній електропередачі в районі колишнього ринку Господар. Внаслідок цього перебої з водою виникли в Авдіївці, Торецькому, Слов'янську та інших містах і селищах Донбасу.

«Ремонтні бригади приступлять до відновлення електропостачання після отримання дозволу на виконання робіт», - йдеться в повідомленні.

У вівторок, 25 грудня, подача води в Авдіївку в сектор багатоповерхової забудови здійснювалася за графіком. Що ж стосується приватного сектора, то через відсутність технічної можливості вода туди подаватися не буде. Також повністю зупинена подача води до сіл Верхньоторецьке і Василівка. Крім того, знеструмлена водопровідна насосна станція №1 в Лимані, через що подача води припинена половині споживачів.

Знеструмлено свердловини сіл Шишівка, Нікішине, Мануйлова, Степанівка, а також насосну станцію третього підйому Сніжного, подача води на місто припинена повністю. У Слов'янську знеструмлені свердловини №28, 29, 37, 38 і насосна станція Мілова, в результаті чого зменшився обсяг подачі води по другому Донецькому водопроводу.

Раніше рятувальники назвали причину відсутності водопостачання в Донецькій області.

Також відзначимо, водопостачання в селі Червоне відремонтували без допомоги Добкіна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: