Зведення штабу ООС 28 грудня: 8 обстрілів, є поранений

Читать на русском
27 грудня в зоні бойових дій на сході України один український військовослужбовець отримав поранення.

27 грудня в зоні бойових дій на сході України один український військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє штаб Операції Об'єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Війна на Донбасі: чого чекати в 2019 роціЗа даними порталу, 6 жовтня 2017 року президент України Петро Порошенко пообіцяв повернути Донбас. Про перспективи реінтеграції в 2019 році поговорили з експертами.

За минулу добу російські окупаційні війська 8 разів порушили режим припинення вогню. При цьому тричі застосовували озброєння, заборонені Мінськими угодами.

Зокрема з мінометів калібру 82 мм ворог бив по позиціях Збройних сил України поблизу селища Кримське на луганському напрямку і в районі селища Піски на донецькому напрямку. З мінометів калібру 120 мм стріляли в районі населеного пункту Гнутове на маріупольському напрямку.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики обстріляли опорні пункти наших військ в районі селища Новозванівка на попаснянському напрямку, поблизу Авдіївки і Березового на донецькому напрямку, а також біля Харчовика і Водяного на маріупольському напрямі.

За даними розвідки, 27 грудня один окупант був знищений і двоє поранені. Крім того, одного бойовика взяли в полон. З початку поточної доби ворог з мінометів відкривав вогонь по позиціях українських військових поблизу селища Новотошківське на луганському напрямку і біля Гнутового на маріупольському напрямі.

Раніше в ТКГ узгодили «новорічне» перемир'я на Донбасі.

Також нагадаємо, на Донбас приїхали вісім вантажівок з гумдопомогою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: