«Право на владу»: політичні підсумки року

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі разом з кандидатами у президенти та лідерами парламентських фракцій підбиватимуть політичні підсумки року.

У сьогоднішньому випуску суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», який вийде о 22:30 на 1+1, ведучі Наталія Мосейчук та Сергій Іванов разом з кандидатами у президенти та лідерами парламентських фракцій підбиватимуть політичні підсумки року.

2018 рік виявився бурхливим, багатим на події. Одні – світлі, інші – трагічні, та саме вони багато у чому визначили – що чекає на нас у наступному році. 2019 – це рік подвійних виборів: президентських та парламентських. Як змінять владу майбутні вибори? Чи допоможуть вони знайти ключ до миру на українських умовах? Як вплине на наше життя створення Помісної української Церкви?

Про це та інше ведучі програми Наталія Мосейчук та Сергій Іванов говоритимуть з Митрополитом Київським та всієї України Епіфанієм, народними депутатами Артуром Герасимовим, Сергієм Соболєвим, Віктором Бондарем, Олегом Ляшком та з кандидатами у президенти Анатолієм Гриценком, Олександром Вілкулом, Андрієм Садовим, Олександром Шевченком.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, за правилами нового сезону співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Раныше, ми писали, що Епіфаній назвав кількість парафій ПЦУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: