Зведення ООС: обстріли на маріупольському напрямку, український військовий отримав поранення

Читать на русском
Минулої доби бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню, 4 рази застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння. Один український військовий отримав поранення.

Минулої доби бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню, 4 рази застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння. Один український військовий отримав поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 18 грудняСитуація на сході країни станом на 18 грудня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Зокрема, ворог здійснив обстріли з артилерії калібру 122 мм та з мінометів калібру 120 мм в районі н.п. Новотошківське та 82 мм в районі н.п. Кримське на луганському напрямку, в районі н.п. Павлопіль на маріупольському напрямку», - заявили у штабі.

Опорні пункти українських військ обстрілювались з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі н.п. Славне, Авдіївка, Піски - на донецькому напрямку, та поблизу н.п. Чермалик, Лебединське, Павлопіль на маріупольському напрямку.

«Для придушення вогневих провокацій противника підрозділи, що обороняються, залучали чергові вогневі засоби», - підкреслили у прес-центрі.

За даними розвідки, 18 грудня одного бойовика було поранено.

«Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав», - йдеться у звіті.

Нагадаємо, Військова прокуратура назвала основну версію вибухів на арсеналі в Калинівці.

Також низка країн Північноатлантичного Альянсу заявила про рішення виділити додаткові кошти для трастових фондів, у рамках яких надається практична допомога Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: