На Донбасі десятки шкіл закрили на карантин

Читать на русском
Через високий рівень захворюваності грипом і гострими респіраторними вірусними інфекціями в Донецькій області 65 шкіл закрили на карантин.

Через високий рівень захворюваності грипом і гострими респіраторними вірусними інфекціями в Донецькій області 65 шкіл закрили на карантин.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Департаменту охорони здоров'я Донецької ОДА.

БАДи не допомагають у боротьбі з грипом – СупрунПрийом вітамінів і біологічно активних добавок не посилить імунітет і не врятує від хвороб у сезон застуди та грипу.

Згідно з повідомленням, на карантин, який оголосили з п'ятниці, 7 грудня, закрили 8 шкіл у Добропіллі, 31 школа в Краматорську, 3 школи у Вугледарі, 9 шкіл у Волноваському районі, по одній школі в Добропільському та Олександрівському районах, чотири школи в Лиманському районі та по дві школи у Великоновосілківському, Нікольському, Мар'їнському та Слов'янському районах.

Як зазначається, з початку року в Україні на грип та ГРВІ захворіли 203 335 осіб, з них 67,3% – діти віком до 17 років, інтенсивний показник захворюваності становить 528,2 на 100 тисяч населення, що на 1,8% вище за епідемічний поріг.

Раніше повідомлялося, що в Харкові офіційно підтвердили другу смерть від грипу – померла 62-річна жінка. Перед цим у місті від грипу померла 9-річна дівчинка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: