Засідання в справі «Укрзалізничпостача» перенесли на кінець січня

Читать на русском
В Антикорупційній прокуратурі повідомили, що справу щодо корупції на залізниці відклали на кінець січня.

Підготовче судове засідання в кримінальному провадженні щодо заволодіння коштами державного підприємства «Укрзалізничпостач» не відбулося через відрядження одного із суддів колегії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру.

«17 грудня в Солом’янському районному суді міста Києва було призначене підготовче судове засідання в кримінальному провадженні про заволодіння коштами державного підприємства «Укрзалізничпостач». Вказане засідання не відбулося в зв'язку з перебуванням одного із суддів зі складу колегії у відрядженні», – повідомили в прокуратурі.

За інформацією САП, наступне засідання в справі судом призначене на 14:00 31 січня.

Як відомо, в цьому провадженні прокурори САП обвинувачують колишнього керівника «Укрзалізничпостача» Євгена Хорощука, його тодішнього заступника, керівника тендерного комітету Романа Кравчука, екс-начальника відділу верхньої будови колії Андрія Степаненка та двох представників групи «Інкомм» Дмитра Цивуна й Надію Богдан.

Нагадаємо, суд призначив засідання в справі про покупку «Укрзалізницею» метизної продукції на 18 грудня. Також апеляційний суд постановив, що справу «Укрзалізничпостача» має розглядати Солом'янський суд. Раніше САП скерувала до суду цю справу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: