Насіров розповів, скільки йому мають компенсувати зарплати

Читать на русском
Екс-голова ДФС сподівається, що завтра в Кабміні підготують усі відповідні документи, щоб він зміг спокійно працювати.

Колишній глава ДФС Роман Насіров, якого суд поновив на посаді, уже в середу, 12 грудня, збирається прийти в будівлю ДФС і приступити до виконання службових обов'язків.

Як пише «Слово і Діло», про це в ефірі ZIK заявив сам Насіров.

У Transparency International відреагували на поновлення НасіроваУ Transparency International Ukraine назвали поновлення Романа Насірова на посаді голови ДФС плювком в імідж України як правової держави.

Відповідаючи на запитання ведучої про те, чи можна його привітати з поновленням, Насіров сказав, що можна буде привітати тоді, коли будуть закриті всі відкриті проти нього кримінальні провадження.

«Мене вітати ще рано. Це лише один із кроків», - зазначив Насіров.

Також чиновник зауважив, що завтра його зможуть побачити в кабінеті керівника ДФС на Львівській площі, 8.

«Я саме під'їхав до Кабінету Міністрів, але вже все закрито. Сподіваюся, що завтра будуть зроблені всі відповідні документи, і я зможу спокійно продовжити свою роботу», - сказав він.

На зауваження ведучої про те, що в Кабміні мають намір оскаржити його поновлення, Насіров заявив: «Теоретично це має право робити кожна зі сторін, але нехай спочатку виконають рішення суду, а потім ще перевірять, як було прийнято рішення про мене. Зараз воно скасовано судом і визнано неправомірним», - заявив Насіров.

Також політик зазначив, що згідно з рішенням суду, йому повинні відшкодувати заробітну плату за весь той час, поки він не працювали на посаді.

«Це не так багато. Якщо я не помиляюся, 180 тисяч гривень», - сказав екс-глава ДФС.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що суд поновив Насірова на посаді глави ДФС. Водночас в уряді заявили, що оскаржать поновлення Насірова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: