Суд поновив Насірова на посаді голови ДФС – нардеп

Читать на русском
Член українського парламенту повідомив, що столичний суд поновив на посаді головного фіскала Романа Насірова.
Роман Насіров

Обвинуваченого детективами Національного антикорупційного бюро в зловживанні службовим становищем Романа Насірова поновили на посаді голови Державної фіскальної служби.

Про це на власній сторінці в Facebook написав народний депутат Андрій Журжій, повідомляє «Слово і Діло».

«Суд поновив Насірова на посаді голови ДФС», – повідомив політик.

За його словами, Окружний адміністративний суд міста Києва 11 грудня скасував постанову Кабінету міністрів про звільнення Насірова і зобов'язав поновити його на посаді, а також виплатити заробітну платню за вимушений прогул.

Як відомо, детективи НАБУ та прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури звинувачують Насірова в зловживанні службовим становищем при наданні відстрочок на сплату боргу фірмами народного депутата-втікача Олександра Онищенка. В результаті таких відстрочок державі було завдано збитків на більш ніж 2 мільярди гривень. Самого Онищенка слідство підозрює в організації так званих «газових схем».

Нагадаємо, прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури дочитав майже до половини обвинувачення Насірову. Раніше суд повернув закордонні паспорти голові департаменту повернення боргу ДФС Володимиру Новікову. Також суд дозволив Насірову не носити електронний браслет.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: