Поновлення Насірова на посаді оскаржить Кабмін

Читать на русском
Уряд оскаржуватиме поновлення на посаді голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Уряд оскаржуватиме поновлення на посаді голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Як пише «Слово і Діло», про це заявляє представник прем'єра Володимира Гройсмана в парламенті Вадим Денисенко на своїй сторінці в Facebook.

НАБУ розслідує інший епізод щодо рішення суддів ОАСК за позовом НасіроваВ Антикорупційному бюро підтвердили закриття кримінального провадження стосовно суддів ОАСК за неправосудне рішення.

Він зазначає, що наразі в уряді немає офіційного судового рішення щодо відновлення Насірова на посаді голови ДФС.

Нагадаємо, 11 грудня Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді голову Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

31 січня 2018 року Кабінет міністрів звільнив відстороненого від своїх обов'язків голову Державної фіскальної служби Романа Насірова.

У ніч на 8 березня 2017 року Солом'янський райсуд Києва обрав Насірову запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб з альтернативою внесення застави в 100 млн грн, а 16 березня дружина Насірова внесла за нього заставу. Його залишили з електронним браслетом, без закордонних паспортів та із забороною залишати Київську область без дозволу.

Насіров заявив, що це було спрямовано на перешкоджання його політичній діяльності.

Слідство вважає, що Насіров протягом 2015-2016 років, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу ТОВ «Фірма «Хас», ТОВ «Карпатнадраінвест», ТОВ «Надра Геоцентр».

Насірова обвинувачують у зловживанні службовим становищем і службовому підробленні. Наразі досудове слідство вже завершене.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: