У Тбілісі суд обрав запобіжний захід шістьом українцям

Читать на русском
Тбіліський міський суд сьогодні, 4 грудня, обрав запобіжний захід шістьом затриманим за підозрою в незаконному зберіганні зброї українцям.

Тбіліський міський суд сьогодні, 4 грудня, обрав запобіжний захід шістьом затриманим за підозрою в незаконному зберіганні зброї українцям.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на прес-службу Головної прокуратури Грузії.

Затримані в Грузії українці не визнають своєї провиниГромадянам України пред'явлено звинувачення за групове незаконне придбання та зберігання вогнепальної зброї, боєприпасів і вибухових пристроїв.

Повідомляється, що суд обрав ув'язнення як запобіжний захід для шістьох громадян України та одного громадянина Грузії.

Нагадаємо, сьогодні затриманим під час спецоперації в Тбілісі громадянам України Головна прокуратура Грузії висунула офіційні звинувачення.

При цьому шість українських громадян, затриманих у Тбілісі, не визнають пред'явлених їм прокуратурою Грузії звинувачень. Як сказав адвокат Георгій Ростомашвілі, затримані відмовилися підписувати офіційний бланк про пред'явлення обвинувачення. Українці стверджують, що прибули до Грузії з туристичною метою.

Як відомо, під час операції, проведеної в неділю, 2 грудня, в готелях «Гуріас» та «Альянс» у Тбілісі, затримали 6 громадян України та одного грузина.

У МВС Грузії повідомили, що в результаті обшуку в готельних номерах у затриманих були вилучені вогнепальні пістолети систем Beretta та Макарова, автоматична саморобна вогнепальна зброя й різного роду боєприпаси.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: