МЗС перевіряє інформацію про затримання українців у Грузії

Читать на русском
Консул перевіряє інформацію про можливе затримання у Грузії громадян України. Поки МЗС не має офіційного підтвердження цієї інформації.

Український консул перевіряє інформацію про можливе затримання у Грузії громадян України.

Як пише «Слово і Діло», про це в неділю, 2 грудня, повідомив заступник директора Департаменту консульської служби МЗС - начальник управління консульської діяльності Василь Кирилич у Twitter.

Вибори в Грузії: ЦВК порахувала дані майже зі 100% дільницьКандидат від правлячої партії Грузинська мрія Саломе Зурабішвілі набирає більше половини голосів у другому турі президентських виборів.

«Консул перевіряє інформацію про можливе затримання у Грузії громадян України. За результатами отримання офіційного підтвердження або спростування цієї інформації додатково повідомимо», - написав він у мікроблозі.

Відомо, що станом на 16:00 Міністерство закордонних справ не мало офіційного підтвердження інформації про затримання громадян України у Грузії.

Раніше грузинські ЗМІ повідомили про п'ятьох затриманих осіб з українськими паспортами. Затримані звинувачуються в незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї, вибухових речовин або вибухових пристроїв.

Незабаром у МВС Грузії повідомили про шістьох українців і одного грузина, затриманих у результаті спецоперації у Тбілісі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: