У Тбілісі затримали шістьох українців - МВС Грузії

Читать на русском
У Міністерстві внутрішніх справ Грузії уточнили кількість затриманих громадян України 2 грудня у Тбілісі.

У грузинській столиці Тбілісі в неділю, 2 грудня, затримали шістьох громадян України й одного грузина.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ Грузії, повідомляє «Слово і Діло».

«До відома, шестеро громадян України й один громадянин Грузії арештовані. На підставі оперативної інформації, 2 грудня цього року Міністерство внутрішніх справ провело спеціальну операцію в готелі Гурія й Альянс на вул. Ліхаурі (у Тбілісі - ред.)», - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що в ході обшуків у готельних номерах затриманих вилучено пістолети Беретта і Макаров, автоматичні ручні рушниці і різні боєприпаси.

За цим фактом у Грузії почали кримінальне провадження. Зокрема, затримані звинувачуються в незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї, вибухових речовин або вибухового пристрою, вчиненому групою, пояснили в МВС.

У поліції також з'ясували, що 27 листопада громадяни України прибули до Грузії. Зараз правоохоронці визначають конкретну мету і завдання їхнього візиту в Грузію.

«МВС і Державна служба безпеки з'ясовуватимуть, чи задіяні громадяни України і Грузії у поточних політичних процесах у державі. Громадськість буде проінформована про це», - резюмували у відомстві.

Раніше грузинські ЗМІ повідомляли, що в Тбілісі вранці 2 грудня затримали п'ятьох громадян України.

Нагадаємо, за підсумками другого туру президентських виборів у Грузії перемогла Саломе Зурабішвілі - кандидат від владної партії Грузинська мрія.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: