Стали відомі подробиці затримання українців у Грузії

Читать на русском
Департамент поліції Тбілісі підтвердив затримання шести громадян України. Затриманим українцям призначили адвокатів.

Департамент поліції Тбілісі підтвердив затримання шести громадян України.

Як пише «Слово і Діло», про це в коментарі «Українській правді» повідомив заступник директора консульської служби – начальник Управління консульського забезпечення МЗС Василь Кирилич.

Семенченко спростував своє затримання в ГрузіїОдного з членів Верховної Ради від «Самопомочі» не затримували в грузинській столиці і він нікуди звідти не відлітав.

За його словами, затриманим українцям призначили адвокатів. Він також додав, що, за інформацією поліції Тбілісі, права затриманих українців не порушуються.

Кирилич розповів, що консул проводить зустрічі з представниками МВС Грузії щодо цього питання.

Напередодні Міністерство внутрішніх справ Грузії повідомило про арешт у Тбілісі шістьох громадян України та одного грузинського громадянина.

За повідомленням, у номерах двох готелів, де жили затримані, під час обшуків вилучили пістолети Беретта та Макарова, саморобну автоматичну зброю й різноманітні боєприпаси.

Розслідування здійснюють за пунктами статті Кримінального кодексу Грузії про «незаконне придбання та зберігання вогнепальної зброї, боєприпасів і вибухових пристроїв».

За даними міністерства, затримані громадяни України та Грузії прибули до країни 27 листопада. Наразі триває слідство щодо конкретних цілей їх прибуття до Грузії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: