Суд відклав підготовче засідання у справі ЛБТЗ

Читать на русском
Столичний райсуд переніс підготовче засідання по обвинуваченню керівництва ЛБТЗ, чиновників ЗСУ та інших.

Суд відклав підготовче судове засідання у справі за фактом розтрати коштів при закупівлі двигунів для потреб Збройних Сил України у Львівської бронетанкового заводу.

Таке рішення прийняв Солом'янський районний суд міста Києва, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Судовий репортер».

3 серпня засідання не вдалося провести в зв'язку з неявкою одного з обвинувачених, а саме бенефіціарного власника ТОВ «Булет Лайн» Артема Степаненка. Адвокат Юрій Татьков зачитав інформацію з телефону, що у Степаненка гіпертонічний криз і йому викликали швидку допомогу. На наступному засіданні захист представить документи про його стан здоров'я.

Також захист Степаненка подав заяву до Апеляційного суду міста Києва про зміну підсудності. У зв'язку з цим адвокат також просив відкласти засідання.

У той же час прокурор САП Максим Грищук радив суду застосувати до Степаненка привід і грошове стягнення. Інші учасники процесу заперечували, кажучи, що такі заходи слід вжити, якщо не буде доведено поважних причин пропуску засідання.

Суд відклав підготовче судове засідання на 12 вересня.

Нагадаємо, скерувала до суду обвинувальний акт у цій справі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: