Порошенко попросив Путіна «забиратися з України» – відео

Читать на русском
Порошенко попросив Трампа передати главі РФ повідомлення. Україна готова захищати свою демократію і кордони, а Путіну треба забиратися геть.
Ілюстративне фото.

Президент України Петро Порошенко заявив, що звернувся до президента США Дональда Трампа з проханням передати повідомлення главі РФ Володимиру Путіну під час їхньої зустрічі на саміті G20 в Аргентині.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує NBC.

Poroshenko : ‘Please, Get Out From Ukraine, Mr Putin’ | NBC NewsNBC News

«Будь ласка, забирайтесь з України, містере Путін», - заявив Порошенко в інтерв'ю американському телеканалу.

Раніше президент США Дональд Трамп пригрозив скасувати заплановану зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним після того, як Росія захопила три українських військово-морських судна у Чорному морі.

Якщо зустріч Трампа та Путіна в Аргентині під час саміту G20 відбудеться, вона стане першою зустріччю між президентами США і Росії з часу саміту в Гельсінкі в липні.

Трамп, коментуючи захоплення росіянами українських кораблів поблизу Криму, заявив, що йому не подобається те, що відбувається між Росією та Україною.

Нагадаємо, 28 листопада, має набути чинності закон про воєнний стан терміном на 30 днів.

Як повідомлялося, 25 листопада в Чорному морі прикордонні катери ФСБ РФ брали на таран і відкривали вогонь на ураження по корабельній групі ВМС України.

26 листопада через збройний напад російських прикордонників на українських військових у Керченській протоці Верховна Рада затвердила указ президента Петра Порошенка про запровадження в 10 областях України воєнного стану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: