Зведення ООС: за минулу добу один російський окупант був знищений

Читать на русском
Із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог стріляв у районах населених пунктів Кримське, Новгородське, Мар'їнка, Водяне та Лебединське.

Упродовж минулої доби окупанти 5 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. Противник продовжує застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр ООС.

В Україні запровадили воєнний стан. Чи є чого побоюватися та кому?У 10 областях України запровадили воєнний стан терміном на 30 днів. Причина – новий виток конфлікту між Україною та РФ.

Із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог стріляв у районах населених пунктів Кримське, Новгородське, Мар'їнка, Водяне та Лебединське.

Крім того, з мінометів калібру 82 мм, збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях Об'єднаних сил поблизу Водяного, що на Приазов'ї.

Внаслідок бойових дій, втрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено.

За даними розвідки, минулої доби, одного російського окупанта було знищено.

Поточної доби ворог вогневої активності не проявляв.

Нагадаємо, віце прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що публікація в «Урядовому кур’єрі» є помилковою і 28 листопада буде надруковано вірний указ.

Як повідомлялося, 25 листопада в Чорному морі прикордонні катери ФСБ РФ брали на таран і відкривали вогонь на ураження по корабельній групі ВМС України.

26 листопада через збройний напад російських прикордонників на українських військових в Керченській протоці Верховна Рада затвердила указ президента Петра Порошенка про введення в 10 областях України воєнного стану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: