В Одеській області систему ППО переводять у режим бойової готовності

Читать на русском
Голова Одеської ОДА зазначив, що конфіскації майна, примусової трудової повинності або поселення військових у квартирах цивільних не планується.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов заявив, що в зв'язку з введенням воєнного стану в області будуть посилені заходи безпеки, зокрема буде переведена в режим готовності система протиповітряної оборони.

В Україні запровадили воєнний стан. Чи є чого побоюватися та кому?У 10 областях України запровадили воєнний стан терміном на 30 днів. Причина – новий виток конфлікту між Україною та РФ.

Крім того, за його словами, будуть посилені заходи з інформаційної та кібербезпеки, повідомляє прес-служба Одеської ОДА, пише «Слово і Діло».

Степанов також зазначив, що прикордонники посилять охорону державного кордону. Він додав, що підстав для паніки немає, і якщо не буде відкритого вторгнення Росії, то жодного обмеження громадянських прав не відбудеться. Голова Одеської ОДА зазначив, що конфіскації майна, примусової трудової повинності або поселення військових у квартирах цивільних не планується.

Нагадаємо, вранці 25 листопада прикордонні кораблі РФ здійснили агресивні дії проти трьох кораблів ВМС ЗС України під час переходу з порту Одеси до Маріуполя. У результаті тарана прикордонного корабля РФ був пошкоджений буксир ВМС України.

Раніше з'ясувалося, як конфлікт на Азовському морі вплине на ціни на продукти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: