Отруєння Скрипалів: оприлюднені нові відео підозрюваних

Читать на русском
Поліція Британії опублікувала нові відеозаписи, що пов'язані з отруєнням колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його дочки в британському Солсбері.

Поліція Британії опублікувала нові відеозаписи, що пов'язані з отруєнням колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його дочки в британському Солсбері.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Deutsche Welle.

Чому РФ рухається шляхом міжнародної ізоляції?Отруєння Скрипаля, санкції та ракетний удар коаліції по Сирії. Про наслідки протистояння Заходу та РФ розповіли експерти.

На відео показані двоє чоловіків, яких правоохоронці Британії звинувачують в отруєнні. На першому відео, яке було записано 4 березня 2018 року о 11:48 за місцевим часом, двоє чоловіків проходять через турнікети вокзалу Солсбері. На другому відео, що було знято через десять хвилин, вони йдуть по вулиці Уілтон-Роуд, яка знаходиться недалеко від будинку Скрипаля. На третьому відеозапису підозрювані в отруєнні йдуть по одній із вулиць Солсбері, а поліція повідомила, що відео було знято близько 13:00 за місцевим часом.

Правоохоронці заявили, що контртерористичний підрозділ поліції Лондона продовжує розслідування і збирається «притягти до відповідальності всіх осіб, котрі відповідальні за безрозсудні акти». Вони й надалі розшукують тих, «хто міг бачити будь-кого із цих чоловіків у Британії між 2 і 4 березня». Також поліція розшукує людей, котрі могли помітити підроблену упаковку парфумів або флакон, в якому знаходилася отруйна речовина.

Нагадаємо, Лондон наполягає на введенні нових санкцій у справі Скрипаля.

Також відзначимо, підозрюваний в отруєнні Скрипаля агент ГРУ вивозив із України Януковича.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: