Мітинг «євробляхерів»: транспорт у Києві заблокований

Читать на русском
У Києві власники авто на іноземній реєстрації заблокували рух громадського транспорту. Автобуси на деяких маршрутах курсують із відхиленням від графіка.

Сьогодні, 20 листопада, в Києві власники авто на іноземній реєстрації заблокували рух громадського транспорту.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію комунального підприємства «Київпастранс» у Facebook.

Повідомляється, що з ранку авто з іноземними номерами заблокували рух громадського транспорту. У зв'язку з цим у Києві запроваджується оперативне становище, в межах якого громадський транспорт курсує поза графіком руху. Зокрема, з відхиленням від графіка курсують автобуси на маршрутах №№ 24, 62, 55.

Видання «Вести» повідомляє про те, що власники авто на єврономерах почали збиратися ще о 6 ранку біля Верховної Ради. Наразі перекрита дорога від вул. Шовковичної до готелю «Київ».

На акції присутній лідер руху «АвтоЄвроСила». Тут же і його автомобіль, який він спалив після попередньої акції на знак протесту.

Зазначимо, вранці стало відомо, що прикордонний перехід «Нова Гута-Нові Яриловичі» на кордоні з Білоруссю з українського боку заблокували власники машин із литовськими номерами.

Нагадаємо, напередодні в Рівному власники «євроблях» блокували митницю, під час акції сталася бійка з поліцією. Зокрема, близько 60 людей протестували проти збільшення митних платежів.

Раніше Верховна Рада встановила нові штрафи за порушення термінів розмитнення «євроблях».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: