Мер Херсона розповів, кого Гандзюк підозрювала в замовленні нападу

Читать на русском
Міський голова Херсона назвав слідству прізвище людини, яку його заступниця Катерина Гандзюк підозрювала в замовленні нападу на неї.

Міський голова Херсона Володимир Миколаєнко назвав слідству прізвище людини, яку його заступниця Катерина Гандзюк підозрювала в замовленні нападу на неї.

Про це він заявив на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, повідомляє «Громадське».

«Я був у слідчого СБУ й поділився даними, які мені сказала Катерина. Я був у неї й спитав, хто це може бути. Вона спочатку сказала, що це «русня». А потім назвала мені конкретне прізвище, хто це може бути. Я поділився цими даними зі слідчим», – сказав Миколаєнко.

Міський голова Херсона не озвучив прізвища на засіданні ТСК, але зазначив, що «жодного слова поганого від Катерини Гандзюк про Миколу Паламарчука (депутата БПП) не чув».

Колишній заступник Паламарчука Ігор Павловський затриманий у справі Гандзюк. Йому висунули звинувачення за статтями про співучасть у вбивстві Гандзюк.

Як повідомлялося, 6 листопада генпрокурор Юрій Луценко заявив, що в справі Гандзюк стався витік інформації, що підірвав слідство.

Днем раніше організатори спільноти «Хто замовив Катю Гандзюк?» заявили, що посередником між виконавцями злочину та замовником був раніше судимий Ігор Павловський.

6 листопада Верховна Рада вирішила створити тимчасову слідчу комісію з 18 народних депутатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: