Садовий прокоментував аудіо, на якому звинувачує Гандзюк в корупції

Читать на русском
Мер Львова і лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий підтвердив автентичність аудіозапису, на якій він критикує Гандзюк

Мер Львова і лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий підтвердив автентичність аудіозапису, на якій він критикує чиновницю Херсонської міськради Катерину Гандзюк і називає її «стервом».   Ситуацію він прокоментував в Facebook, пише Слово і Діло.

За його словами, розмова відбулася 27 серпня 2018 року (після того, як Гандзюк облили кислотою, але до її смерті).

З ким він говорить про чиновницю, не повідомляє.

«Голос мій. Моя реакція була емоційною і неадекватною після публічних зустрічей з місцевими підприємцями в Херсоні, від яких я і отримав інформацію, про яку йде мова на записы. Шкодую, що тоді так висловлювався, і приношу вибачення тим, кого це зараз стосується», - написав він.

Садовий додав, що не був особисто знайомий з Гандзюк, а доказів, що підтверджують факти корупції чиновниці, він не отримав.

На особистому контролі: які обіцянки політики дають після резонансних злочинівПісля смерті активістки Катерини Гандзюк політики знову повернулися до звичних тез про необхідність знайти і покарати винних.

«Вітаю Луценка з «вдалою спецоперацією». Вам вдалося тимчасово відвернути увагу від замовників вбивства», - сказав мер Львова.

Як відомо, аудіозапис розмістило 9 листопада інтернет-видання «Інформатор» в YouTube. На ній Садовий каже, що Гандзюк - «лідер корупції в міській раді», «права рука мера», «лідер відкатів по місту».

Також, за його словами, вона причетна до розвалу місцевої «Сапомомочі». Крім того, Садовий каже, що з Гандзюк «ліплять героя».

Своєю чергою, Луценко пообіцяв, що буде «працювати максимально і у випадку справи Каті Гандзюк, і в 54 випадках (нападів на - ред.) активістів, і в тисячах справ інших активістів.

Додамо, за словами генпрокурора Юрія Луценка, справу Гандзюк до кінця року передадуть до суду. Перелік обіцянок Луценко - за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: