Убивство Гандзюк: будинок підозрюваного підпалили

Читать на русском
Невідомі в балаклавах закинули на ґанок екс-помічника нардепа Ігоря Павловського кілька пляшок із запальною сумішшю.

У Херсоні в середу, 7 листопада, близько 12:00 кілька людей у балаклавах закидали коктейлями Молотова будинок Ігоря Павловського – екс-помічника нардепа Миколи Паламарчука, якого в ЗМІ назвали тим, хто нібито передавав гроші від замовника організатору замаху на Катерину Гандзюк.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє видання «Херсонці».

Напади на активістів в Україні в 2017-2018 рокахСлово і Діло сьогодні згадує найгучніші напади на активістів в Україні за минулий і цей рік.

Відзначається, що невідомі чимось заліпили камеру відеоспостереження на ділянці, потім закинули на подвір'я світлошумову гранату або вибуховий пакет, а слідом – кілька пляшок із запальною сумішшю.

За словами Павловського, пожежі в будинку не було, але є сильне задимлення. Зараз на місці працюють рятувальники та поліція.

Сам Павловський категорично заперечує конфлікт із Гандзюк.

«Катерину Гандзюк я ніколи не бачив, не знав, ми з нею навіть жодного разу не розмовляли», – запевнив він.

Раніше голова Національної поліції Сергій Князєв під час доповіді у Верховній Раді продемонстрував відеозапис зі свідченнями й слідчим експериментом у справі про напад на Катерину Гандзюк.

Нагадаємо, генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про 12 осіб, яких підозрюють у замовленні нападу на Катерину Гандзюк.

Своєю чергою президент Петро Порошенко заявив про 20 версій у справі Гандзюк.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: