Засідання суду в справі Кернеса перенесли

Читать на русском
Полтавський суд ухвалив рішення перенести на 23 листопада розгляд трьох апеляцій щодо закриття справи проти мера Харкова Геннадія Кернеса та двох його охоронців.

Полтавський суд ухвалив рішення перенести на 23 листопада розгляд трьох апеляцій щодо закриття справи проти мера Харкова Геннадія Кернеса та двох його охоронців.

Про це повідомляє «Укрінформ», пише «Слово і Діло».

Річниця місцевих виборів: як виконує обіцянки мер Харкова Геннадій КернесГеннадій Кернес обіймає посаду мера Харкова з 2010 року. Ми розбиралися, як він виконує обіцянки під час останнього терміну.

«На засідання прибули прокурори, обвинувачені – це охоронці Кернеса Віталій Блинніков та Євген Смицькій, захисники, потерпілий Сергій Ряполов та його представник. Кернес не з'явився. До суду надійшло клопотання захисників Кернеса про перенесення засідання й заява про погіршення його стану здоров'я», – заявили в суді.

10 серпня суддя Київського районного суду Полтави Андрій Антонов закрив кримінальне провадження проти Кернеса, якого разом із двома охоронцями звинувачували в побитті євромайданівців.

Суддя заявив, що прокурори самоусунулися від докази провини, в результаті чого справа розглядається вже четвертий рік поспіль. Сім останніх засідань, на яких мали відбутися дебати, прокурори взагалі пропустили. Суд розцінив це як відмову від обвинувачення та постановив закрити справу.

Раніше ГПУ оскаржила закриття справи проти Кернеса.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: