Кернес не зміг вчасно демонтувати літній майданчик ресторану в Харкові

Читать на русском
Геннадій Кернес в липні обіцяв вирішити питання в найближчі дні, але і в вересні літній майданчик залишається на місці.

Мер Харкова Геннадій Кернес не зміг вчасно звільнити територію від літнього майданчика ресторану «Не гони». 18 липня він заявив, що зробить це в найближчі дні.

Відповідаючи в ході прямого ефіру в Facebook, на питання харків'ян, Кернес заявив: «Я обіцяю, підкресліть це. Я обіцяю, що літнього майданчика на території, яку зайняв «Не гони», не буде. Найближчим часом, і в найближчі дні. Самого ресторану найближчим часом теж не буде».

Кернес обещал, что в ближайшее время летнюю площадку ресторана "Не гони" демонтируютСлово і Діло

Після цієї обіцянки влада почала вирішувати питання з демонтажем літнього майданчика. З'ясувалося, що територію ресторан використовує за договором оренди, проте орендна плата значно менше відповідних норм. Також невелику ділянку біля ресторану «Не гони» зайняли самовільно. Зараз розірвання договору про оренду вирішується в суді.

Станом на початок вересня судовий процес і демонтаж незаконних об'єктів триває. Однак Кернес обіцяв вирішити проблему «в найближчі дні», тому обіцянку вважаємо невиконаним за термінами.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура подала апеляційну скаргу на рішення Київського районного суду Полтави про закриття кримінального провадження щодо Геннадія Кернеса.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: