НАЗК перевірить суддю, який закрив справу Кернеса

Читать на русском
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАПКА) перевірить декларації судді Київського районного суду Полтави Андрія Антонова, який закрив справу мера Харкова Геннадія Кернеса.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) перевірить декларації судді Київського районного суду Полтави Андрія Антонова, який закрив справу мера Харкова Геннадія Кернеса.

Суд закрив справу Кернеса. Про що це свідчить та які прогалини має законодавство?Київський районний суд Полтави закрив справу щодо міського голови Харкова Геннадія Кернеса та його охоронців.

Як повідомляється на сайті агентства, будуть перевірені електронні декларації за 2015 року, 2016 і 2017 роки, пише «Слово і Діло».

«Почнуться повні перевірки електронних декларацій, поданих ще трьома суб'єктами декларування за 2015-2017 роки», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що крім Антонова також перевірять декларації заступника голови Нацполіції - начальника Департаменту захисту економіки Нацполіції Ігоря Купранца за 2017 рік і завідувача секретаріатом комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності Ігоря Прийми за 2015-2017 роки.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко пояснив, чому прокурори не прийшли в суд над Кернесом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: