Волкер анонсував зустріч із Сурковим

Читать на русском
Американський дипломат і помічник президента Росії мають намір зустрітися протягом наступних кількох тижнів.

Спецпредставник США з питань України Курт Волкер разом із помічником президента РФ висловили бажання провести зустріч найближчими тижнями.

Як пише «Слово і Діло», про це сказав американський дипломат під час телефонного брифінгу в Брюсселі, повідомляє УНН у четвер, 8 листопада.

«Пан Сурков і я, ми обидва висловив бажання зустрітися протягом наступних кількох тижнів. У нас поки немає фіксованої дати, але думаю, що ми зможемо вибрати дату, зручну для нас обох», - сказав Волкер.

Нагадаємо, в серпні глава МЗС РФ Сергій Лавров пообіцяв, що Волкер і Сурков проведуть нову зустріч «у найближчому майбутньому».

Всього Волкер і Сурков провели чотири зустрічі. Остання відбулася 26 січня в Дубаї. За її підсумками помічник президента РФ заявив, що новий варіант миротворчої місії ООН на Донбасі виглядає реалізованим. За його словами, в Москві уважно вивчать пропозиції Вашингтона і своєчасно дадуть відповідь.

У свою чергу Волкер вважає, що діалог з РФ щодо Донбасу дуже важливий, оскільки ця країна «відіграє ключову роль у цьому конфлікті».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: