Сурков продовжить опікуватися Донбасом – ЗМІ

Читать на русском
Помічник президента Росії Владислав Сурков, перепризначений на свою посаду, продовжить займатися врегулюванням конфлікту на сході України.

Помічник президента Росії Владислав Сурков, перепризначений на свою посаду в Адміністрації президента, «продовжить займатися врегулюванням конфлікту на сході України».

Про це заявив журналістам 14 червня прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, повідомляє російський «Інтерфакс», пише «Слово і Діло».

Відповідаючи на ЗАпитання, чи продовжить Сурков «опікуватися Донбасом», Пєсков сказав: «Так».

13 червня стало відомо, що президент Росії Володимир Путін, обраний У 2018 році на четвертий президентський термін, підписав указ, яким знову призначив своїм помічником Владислава Суркова, який раніше був уповноваженим РФ із питань Донбасу.

Сурков курирував питання України ще з виборів 2004 року. З 2013 року, згідно з багатьма джерелами, він відповідав за відносини Росії з Україною.

Самі проросійські бойовики визнавали, що за їхніми діями та координацією росіян на тимчасово окупованому Донбасі стоїть Сурков.

Раніше координатор групи ІС Дмитро Тимчук повідомив про те, що Росія готує нову групу бойовиків, яких мають відправити воювати на стороні російсько-окупаційних військ на Донбасі.

Тим часом у Держдепі вчергове закликали Росію вивести свої війська з Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: