Клімкін анонсував переговори у форматі Сурков-Волкер

Читать на русском
Зустріч спеціального представника США з питань України Курта Волкера й радника президента Росії Владислава Суркова відбудеться найближчим часом.

Зустріч спеціального представника США з питань України Курта Волкера й радника президента Росії Владислава Суркова відбудеться найближчим часом.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, пише «Слово і Діло».

«Найближчими днями спеціальний представник уряду США Курт Волкер буде зустрічатися із Сурковим. Подивимося, яким чином зможемо використовувати в тому числі нові санкції США. Ми послідовно працюємо над тим, щоб такі санкції були укріплені», – сказав він на прес-конференції за підсумками діяльності української дипломатії в 2017 році й пріоритетам на 2018 рік у понеділок, 22 січня, в Києві.

Як уточнив голова МЗС України, його відомство працює над тим, щоб санкції проти РФ зміцнилися не лише з боку США, але й із боку Європейського Союзу, інших країн-членів «Великої сімки».

Без згоди РФ миротворча місія на Донбасі неможлива - ВолкерБез згоди Російської Федерації розмістити миротворчу місію на Донбасі буде неможливо. Про це повідомив спецспредставітель Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер.

Раніше в МЗС повідомляли, що формат переговорів, які велися між представником Держдепу США Куртом Волкером і радником президента Росії Владиславом Сурковим, був одним із найефективніних минулого року.

Нагадаємо, остання тема, яка обговорювалася Волкером і Сурковим, стосувалася миротворців на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: