САП скерувала до суду справу про брехню в декларації судді з Харкова

Читать на русском
Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду для розгляду по суті обвинувальний акт за обвинуваченням судді Господарського суду Харківської області Ірини Попович в декларуванні недостовірної інформації.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду для розгляду по суті обвинувальний акт за обвинуваченням судді Господарського суду Харківської області Ірини Попович у декларуванні недостовірної інформації.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку САП у Facebook.

«За результатами досудового розслідування у кримінальному провадженні № 52016000000000499 від 21.12.2016 Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою в порядку ст. ст. 32, 291 КПК України направлено до суду для розгляду по суті обвинувальний акт за обвинуваченням судді господарського суду Харківської області у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ст. 366-1 КК України. Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводилось детективами Національного антикорупційного бюро України», - зазначили в САП.

Нагадаємо, суд скасував арешт вищевказаних речей, вилучених у будинку матері підозрюваної судді Попович та автомобілі Mercedes-Benz G 55 AMG. Пізніше суд повторно заарештував ці речі за клопотанням детектива НАБУ. Раніше суд дозволив користуватися авто, яке задекларувала суддя Госпсуду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: