Суд повторно наклав арешт на речі в справі судді Госпсуду

Читать на русском
Столичний райсуд знову наклав арешт на речі, вилучені у справі брехні в декларації судді Госпсуду Харківської області.

Суд скасував арешт речей, вилучених детективами НАБУ в будинку матері підозрюваної в декларуванні недостовірної інформації судді Господарського суду Харківської області Ірини Попович, в якому вона проживає разом з чоловіком.

Таке рішення ухвалила слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Ганна Сергієнко, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, детективи під час обшуку будинку вилучили планшет Samsung Galaxy Tab А з картою пам'яті; мобільний телефон Samsung Galaxy S6 Edge із SIM-картою; два жорстких диски; аркуш паперу з друкованим текстом, який є банківськими виписками з ПриватБанку за рахунками; чек ПриватБанку; пропуск №2 на Mercedes до Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, на задній стороні стоїть прізвище Попович; два посвідчення; карти пам'яті та інші предмети. Нещодавно за клопотанням власника майна Апеляційний суд Києва скасував арешт цих речей.

Однак детектив знову подав клопотання про арешт цих речей. Суддя його задовольнив.

Нагадаємо, САП повідомила про підозру в брехні в декларації судді Госпсуду Харківської області Попович. Раніше суд дозволив користуватися авто, яке вона не задекларувала.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: