Авто на єврономерах приїхали під КМДА

Читать на русском
Затори в столиці. Власники авто на єврономерах влаштували так звану попереджувальну акцію під будівлею КМДА на Хрещатику.

У центрі Києва у вівторок, 6 листопада, громадське об'єднання «АвтоЄвроСила» влаштувало «попереджувальну акцію» на підтримку лібералізації розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляють «Вести».

Авто на «євробляхах»: як Рада пропонує вирішити проблемуУ Раді з'явилися два законопроекти, що передбачають зміни вартості розмитнення авто на іноземних номерах.

Зазначено, що учасники мітингу припаркували свої автомобілі перед будівлею столичної мерії на Хрещатику. При цьому вони запалили фаєри та димові шашки.

Як повідомляється, учасники мітингу погрожують заблокувати урядовий квартал, а також обіцяють принести 7 листопада під стіни Кабміну яйця, зеленку, гумові вироби та сміття, якщо законопроект про розмитнення «євроблях» не буде ухвалений.

Раніше власники авто на єврономерах анонсували проведення нового мітингу під Верховною Радою 7-8 листопада.

Нагадаємо, 13 липня депутати підтримали в першому читанні два законопроекти, спрямовані на пом'якшення умов розмитнення автомобілів. Очікується, що Верховна Рада розгляне законопроекти про нові правила ввезення автомобілів на єврономерах не раніше ніж на початку листопада.

Також Верховний суд визнав законним користування автомобілем з іноземною реєстрацією, ввезеним в Україну з метою транзиту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: