Гройсман запевнив власників «євроблях», що репресій не буде

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заступився за водіїв на євробляхах, запевнивши, що правоохоронці не будуть застосовувати до них силу.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заступився за водіїв на «євробляхах» запевнивши, що правоохоронці не застосовуватимуть до них силу.   Як пише «Слово і Діло», про це він сказав під час години запитань до уряду у Верховній Раді, передає кореспондент «РБК-Україна».

При цьому прем'єр закликав протестувальників не переходити межу й не принижувати народних депутатів. Він підкреслив, що уряд зробить усе для захисту водіїв.

«Я сьогодні проведу розмову і з Національною поліцією, і з ким необхідно, щоб до врегулювання в законодавчому порядку ніхто не кошмарив людей у цьому питанні. Але хочу звернутися до всіх протестувальників: тут, у цій залі, немає ваших ворогів, і там, де будинок уряду, також немає ваших ворогів. Але переходити межу нормальних відносин – це просто неможливо … Вас ніхто принижувати не буде, але й ви не маєте права принижувати депутатів або будь-кого іншого. Це неприпустимо … Жодних репресій не буде, ми вас захистимо, просимо вас дотримуватися закону, просимо вас дотримуватися правил дорожнього руху», – зазначив очільник уряду.

Нагадаємо, раніше комітет Верховної ради (ВР) з питань податкової та митної політики закликав голову парламенту Андрія Парубія включити до порядку денного розгляд законопроектів про автомобілі з іноземною реєстрацією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: