Труба оголосив новий конкурс до ДБР

Читать на русском
Директор Державного бюро розслідувань (ДБР) Роман Труба ініціював новий конкурс на 27 керівних посад у відомстві, які він відхилив у серпні.

Директор Державного бюро розслідувань (ДБР) Роман Труба ініціював новий конкурс на 27 керівних посад у відомстві, які він відхилив у серпні.

З відповідним листом він звернувся до зовнішньої конкурсної комісії, повідомляє прес-служба ДБР на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю, 2 листопада, пише «Слово і Діло».

ГПУ проти ДБР: розслідування справ топ-чиновників та «кишенькові прокурори»З осені має запрацювати ДБР. Тим часом в ГПУ залишаються розпочаті провадження проти топ-чиновників, які чомусь не мають продовження. Чи віддадуть їх ДБР та чи відбулось оновлення прокуратури, розповіли експерти.

У заяві стверджується, що новий конкурс не відіб'ється на початку роботи Бюро.

«Кадрове рішення - це не визначення переможця конкурсу. Це призначення на посаду або відмова в призначенні. Призначає на посаду директор Державного бюро розслідувань. У зв'язку зі знищенням матеріалів поліграфа у мене відсутні умови для підготовки і прийняття кадрового рішення», - підкреслив Труба.

У ДБР відзначили, що матеріали поліграфа передаються для ухвалення кадрового рішення і збереження в структурних підрозділах Бюро, що визначено Порядком проведення психофізіологічного дослідження із застосуванням поліграфа в Державному бюро розслідувань, затвердженим постановою Кабінету міністрів.

Раніше НАЗК виявило брехню в декларації директора ГБР Труби.

Також нагадаємо, Трубі знову пропонують призначити відхилених кандидатів до ДБР.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: