Кличко зустрів Меркель у «Борисполі» та подякував за допомогу

Читать на русском
Мер привітав канцлера в столиці України й назвав її візит важливим для подолання тих викликів, які стоять сьогодні перед нашою країною.

Мер Києва Віталій Кличко зустрів канцлера Німеччини Ангелу Меркель, яка прибула з одноденним офіційним візитом в Україну, в аеропорту «Бориспіль».

До нас їде канцлер: Меркель і Порошенко обговорять Донбас і реформиВізит Ангели Меркель в Україну стане другим за останні 4 роки. Канцлер зустрінеться з президентом України Петром Порошенком.

Про це повідомляє прес-служба КМДА в четвер, 1 листопада, передає «Слово і Діло».

Мер привітав канцлера в столиці України й назвав її візит важливим для подолання тих викликів, які стоять сьогодні перед нашою країною.

«Ми вдячні за вашу підтримку України, за допомогу у врегулюванні тих проблем і викликів, що стоять перед нашою державою. Сподіваюся, сьогоднішні зустрічі будуть ефективними для подальших пошуків моделі й врегулювання ситуації на сході України», – зазначив Кличко.

У Києві відбулися зустрічі Ангели Меркель з президентом України Петром Порошенком, прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом та лідерами парламентських груп. Також відбудеться дискусія зі студентами та покладання квітів до меморіалу Героям Небесної Сотні. Попередній візит Меркель в Україну відбувся в лютому 2015 року. Також канцлер приїжджала до Києва в серпні 2014 року.

Також нагадаємо, що через візит канцлера Німеччини в Києві обмежували рух транспорту низкою вулиць.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: