Суд над Януковичем: дебати продовжаться в понеділок

Читать на русском
Суд над обвинуваченим в державній зраді екс-президентом України Віктором Януковичем продовжиться в понеділок, 29 жовтня.

Захист обвинуваченого в державній зраді екс-президента України Віктора Януковича продовжить виступ на дебатах в Оболонському райсуді Києва 29 жовтня.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив суддя Владислав Дев'ятко.

Останнє слово Януковича в суді: що не так із законодавством?Суд продовжить засідання у справі Януковича 25 жовтня й до кінця місяця чекає на останнє слово президента-втікача.

Зазначимо, сьогодні свою промову на дебатах завершив адвокат Олександр Горошинський. Проте терміни подальшого перебігу судового розгляду обговорять після виступу адвоката Олександра Байдика.

«Він має завершити в понеділок. Таким чином, суд оголошує перерву до 9:00 29 жовтня», – зазначив Дев'ятко.

Нагадаємо, раніше захист екс-президента заявляв, що Янукович хотів би особисто виступити з останнім словом на суді.

Водночас уточнювалося, що Янукович хоче виступати в суді лише в порядку міжнародної правової допомоги.

«Якщо суд готовий піти за цією процедурою, то цю правову допомогу можна реалізувати протягом півтора місяця. Якщо суд надішле запит, то це можна швидко організувати. Але суд не хоче слухати Януковича», – зазначив один із його адвокатів.

Янукович обвинувачується в державній зраді, пособництві Російській Федерації в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України, а також веденні агресивної війни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: