Суд у справі Януковича перенесли

Читать на русском
Оболонський райсуд Києва переніс засідання в справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича на 22 жовтня, через відсутність адвокатів.

Оболонський райсуд Києва переніс засідання у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича на 22 жовтня, через відсутність адвокатів.

Як пише «Слово і Діло», про це сказав на початку засідання головуючий суддя Владислав Дев'ятко, повідомляє кореспондент «Укрінформу».

Адвокат Януковича зачитує промову 27 годин. Як розвивається справа президента-втікача?Адвокат Януковича зачитує промову 27 годин. Наразі судом заплановано, що Олександр Байдик має завершити свою промову до 5 жовтня.

«До суду сьогодні вранці вони (адвокати Олександр Байдик та Олександр Горошинський – ред.) подали заяви, в яких зазначають, що їх викликав обвинувачений Віктор Федорович Янукович для узгодження правової позиції захисту, й вони відбули до Москви», – сказав Дев’ятко.

Адвокати Януковича мали в п'ятницю виступати на судовому засіданні із завершальною промовою в межах судових дебатів.

Прокурори в справі заявили, що неявка захисників є неповагою до суду, й просили притягти адвокатів обвинуваченого за це до дисциплінарної відповідальності, оскільки про дати судових засідань сторона захисту була повідомлена заздалегідь. Суд ухвалив рішення перенести судове засідання на 22 жовтня.

Самого ж Януковича суд планує заслухати з останнім словом у справі 23 жовтня.

Як повідомлялося, 13 вересня суд розпочав стадію судових дебатів сторони захисту в справі за обвинуваченням екс-президента України Віктора Януковича в державній зраді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: