У США почали вилучати майно Манафорта

Читать на русском
Серед активів апартаменти Манафорта в центрі Trump Tower в Нью-Йорку, його будинок в Гемптонзі, а також кошти на банківських рахунках і страхування життя.

Уряд США отримав повноваження на вилучення активів Пола Манафорта, котрі були незаконно придбані в результаті ухилення від оподаткування та порушення правил лобістської діяльності на загальну суму 15 мільйонів доларів.

Проблеми Трампа: як судовий процес над Манафортом вплине на відносини США та УкраїниПолітичне минуле Пола Манафорта матиме суттєвий вплив на внутрішньополітичну ситуацію в США. Про вплив українського питання на процеси світового рівня – в матеріалі політолога Олександра Радчука.

Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на рішення суду, передає «Слово і Діло».

Серед активів апартаменти Манафорта в центрі Trump Tower в Нью-Йорку, його будинок в Гемптонзі, а також кошти на банківських рахунках і страхування життя. Також наголошується, що покарання політтехнологу призначать 8 лютого в суді Олександрії за вісьмома пунктами звинувачень у банківському шахрайстві та ухиленні від оподаткування.

За прогнозами юристів, Манафорт, ймовірно, отримає покарання до 8-10 років ув'язнення.

Як повідомляє видання, 69-річний Манафорт прибув до суду в інвалідному візку, а його адвокат заявив про проблеми свого підзахисного зі здоров'ям.

Раніше повідомлялося, що окружний суд Олександрії штату Вірджинія оголосить вирок колишньому голові виборчої кампанії Дональда Трампа і раднику Віктора Януковича Полу Манафорту в лютому 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: