У столиці відновили роботу всі котельні, гаряча вода подається до будинків – КМДА

Читать на русском
Поки поставки теплоносія відновлені ​​в повному обсязі й триває ліквідація пошкоджень тепломереж, які сталися під час запуску гарячої води.

У Києві відновили роботу всі котельні, які не працювали тривалий час через відсутність природного газу.

Скільки українці заборгували за комунальні послугиБорги населення за комунальні послуги зросли на 45 відсотків. Хоча в середньому українці розрахувалися перед комунальниками на 92,6 відсотка.

Поки поставки теплоносія відновлені ​​в повному обсязі й триває ліквідація пошкоджень тепломереж, які сталися під час запуску гарячої води. Щодоби комунальне підприємство «Київтеплоенерго» усуває понад 40 пошкоджень. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час інспекції ремонтних роботі на вулиці Кирилівській, 105 у середу, 17 жовтня, пише «Слово і Діло».

«Зараз у роботі аварійних бригад «Київтеплоенерго» понад 120 пошкоджень мереж, тому в деяких будинках може бути тимчасово відсутнє гаряче водопостачання, поки ремонтні роботи не будуть завершені. Всього працює 34 аварійно-відновлювальні бригади», - пояснив Пантелеєв.

Він перевірив, зокрема, роботи на вулиці Кирилівській, де пошкоджена ділянка тепломережі діаметром 300 мм, яка була прокладена ще в 1964 році.

«Найбільше пошкоджень маємо в Подільському та Оболонському районах. Нагадаю, тривалий час частина тепломереж перебувала без теплоносія, що сприяло підвищеній корозії. Тому під час запуску гарячої води виникли додаткові пошкодження. «Київтеплоенерго» зараз їх ліквідує і вийде на планове і стабільне постачання послуг», - сказав представник КМДА.

Нагадаємо, у киян ще 8 жовтня мала з'явитися гаряча вода, але Кличко провалив обіцянку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: