У киян вчора мала з'явитися гаряча вода, але Кличко провалив обіцянку

Читать на русском
У киян вже багато місяців немає гарячої води. Мер Віталій Кличко сказав, що її включать 8 жовтня, але поквапився з обіцянкою.

У будинках киян вчора, 8 вересня, вже мала з'явитися гаряча вода. Однак столичний мер Віталій Кличко з цією своєю обіцянкою не впорався.

Нагадаємо, що без гарячої води залишаються Оболонський, Подільський, Святошинський, більшість споживачів Деснянського району, частина Солом'янського та Дніпровського районів.

«Зараз уряд виплатить субвенцію в погашенні різниці в тарифах, тобто частина боргів компанії «Київенерго». Після цього місто підпише мирову угоду з «Нафтогазом». Це означає, що протягом тижня, максимум 10 днів, гаряча вода вже буде в будинках киян», – говорив він 28 вересня.

Кличко обещал киевлянам теплую воду к 8 октября 2018Слово і Діло

Проте 4 жовтня заступник міського голови Петро Пантелеєв заявив, що гаряча вода не з'явиться до 10 числа, оскільки укладення договорів з газопостачання можливе лише після ухвалення Господарським судом Києва мирової угоди між київською владою, «Нафтогазом» і «Київенерго».

Засідання суду призначене на завтра, 10 жовтня. Відразу після отримання постанови суду, буде можливо укласти договори на газопостачання. Тож гарячої води раніше цього терміну чекати не слід.

Раніше в Київській міській державній адміністрації визначилися зі стартом опалювального сезону.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: