Катастрофа Су-27: прокуратура опитує свідків

Читать на русском
На аеродромах у Миргороді та Староконстантинові, де розбився Су-26, вилучена льотна документація та документи на літак.

Прокуратура вилучила льотну документацію та документи на винищувач Су-27, який під час навчально-бойового польоту упав у Вінницькій області, триває допит свідків.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Центрального регіону.

Військова прокуратура почала розслідування катастрофи Су-27Військова прокуратура Центрального регіону розпочала розслідування падіння винищувача Су-27 у Вінницькій області.

«Наразі на аеродромах у Миргороді та Староконстантинові вилучена льотна документація та документи на літак. Наразі тривають допити свідків щодо обставин вильоту борта, його технічного стану на момент вильоту, даних об'єктивного контролю», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що місце падіння Су-27 охороняється.

Наразі група військових прокурорів Вінницького гарнізону продовжує огляд місця трагедії разом із представниками експертної комісії Міноборони та фахівцями авіаційно-технічної лабораторії.

Як повідомлялося, близько 17:00 16 жовтня в районі села Уланів (між населеними пунктами Бердичів та Хмільник Вінницької області) під час виконання навчально-бойового польоту впав військовий літак Су-27.

Пізніше стало відомо, що рятувальники знайшли тіла двох пілотів. Один загиблий – заступник командира з авіації, заступник голови Повітряного військового командування «Схід» Іван Петренко, інший – військовослужбовець повітряних сил Національної гвардії США.

Як стало відомо, попри падіння літака, спільне керівництво навчання «Чисте небо-2018» вирішило продовжити польоти всіх типів авіатехніки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: