У САП заявили про брак кадрів

Читать на русском
У штаті Спеціалізованої антикорупційної прокуратури наразі не вистачає працівників, аби забезпечувати участь у всіх судових засіданнях.

У штаті Спеціалізованої антикорупційної прокуратури наразі не вистачає працівників, аби забезпечувати участь у всіх судових засіданнях.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Укрінформ».

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України
Ситник обіцяє оскаржити рішення КДКП про винесення керівнику САП Холодницькому дисциплінарного покарання у вигляді доганиСказано 10 серпня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

Прокурор САП Віталій Кравець заявив, що тих кількох десятків осіб, що зараз працюють у відомстві, вже замало для роботи.

«Штат САП обмежений, лише чотири десятки чоловік, і скоро у нас елементарно не вистачатиме прокурорів, щоб забезпечувати участь у всіх засіданнях. Наразі ми і так дедалі частіше стикаємося з проблемою, коли ми мусимо вибирати, в яке засідання нам йти, а в якому просити суд відкласти (розгляд — ред)», - зазначив прокурор.

Як відомо, Луценко ще не вирішив, хто розслідуватиме попередження Омеляна про обшуки.

Раніше повідомлялося, що НАБУ спіймали на прослуховуванні Холодницького. Зокрема, поліція затримала співробітників Бюро, які намагалися встановити нову прослушку в кабінеті глави САП.

При цьому в НАБУ заперечували установлення прослушки у Холодницького.

Нагадаємо, Холодницький повідомив про побиття працівниками НАБУ водія САП. Пізніше, у НАБУ прокоментували затримання детектива під будівлею САП.

Також у Бюро спростували установку прослушки у Холодницького.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: