У НАБУ розповіли правду про прослуховування у Холодницького

Читать на русском
Прослушка у Холодницького - це фейк. У НАБУ заявили, що не проводили ніяких дій у нього в дворі.

У НАБУ заявили, що не проводили жодних дій на території Антикорупційної прокуратури та у її внутрішньому дворі.

Як пише «Слово і Діло», у відомстві прокоментували слова Назара Холодницького.

Також в НАБУ зазначили, що на території лікарні «Охматдит» мали місце законні та санкціоновані заходи відповідно до законодавства.

«У відповідь на заяви Назара Холодницького, повідомляємо, що співробітники НАБУ не перебували та не проводили жодних дій на території Антикорупційної прокуратури та у її внутрішньому дворі. Натомість, на території лікарні «Охматдит» мали місце законні та санкціоновані заходи відповідно до чинного законодавства, суть яких НАБУ наразі розголошувати не може без шкоди для досягнення цілей кримінального провадження», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що співробітники Управління спеціальних операцій НАБУ проводили планові заняття з тактико-спеціальної підготовки.

«В якийсь момент, із незрозумілих причин, мікроавтобус, в якому перебували співробітники УСО, без будь-яких пояснень заблокували кілька автівок та близько десятка невідомих осіб, які в подальшому були ідентифіковані як працівники Управління державної охорони та САП. Співробітники УСО НАБУ розцінили цей крок як можливу провокацію, тому викликали поліцію та вжили заходів до розблокування автівки.На жаль, під час розблокування декілька автомобілів отримали незначні пошкодження. Вони зафіксовані працівниками Національної поліції. НАБУ готове всебічно сприяти проведенню повної та об’єктивної перевірки за даними фактами», - кінець цитати.

Нагадаємо, 19 вересня керівник САП Назар Холодницький заявив, що Управління держохорони виявило кабель для прослуховування, який з будівлі «Охмадиту» прокладали до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Він натякнув, що за цим може стояти НАБУ.

Водночас у ЗМІ з'явилася інформація, що директор НАБУ Артем Ситник не прийшов на засідання комітету Верховної Ради, оскільки дізнався про затримання детективів бюро за установку прослуховування в кабінеті Холодницького.

Пізніше Холодницький розповів, коли піде з посади.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: