Суд продовжив арешт директору табору «Вікторія»

Читать на русском
Прокуратура клопотала про продовження терміну утримання під вартою. Сторона захисту просила обрати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Колишнього директора оздоровчо-спортивного табору Вікторія Петроса Саркісяна залишили під вартою ще на два місяці.

Як пише «Слово і Діло», відповідне рішення виніс Київський райсуд Одеси в четвер, 11 жовтня, повідомляє телеканал Репортер.

На сьогоднішньому засіданні у справі про пожежу в дитячому таборі Вікторія допитали трьох свідків. Наступне засідання відбудеться 17 жовтня - на ньому також збираються допитувати свідків.

Як повідомлялося, влітку Київський районний суд Одеси продовжив арешт колишньому директору дитячого табору Вікторія Петросу Саркисяну на два місяці.

Раніше в рамках розслідування трагедії в дитячому таборі «Вікторія», яка сталася у вересні 2017 року, прокуратура оголосила про підозру директору підприємства, яке було підрядником при реконструкції в таборі.

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня 2017 року одеському таборі Вікторія сталася масштабна пожежа. Загинули троє дітей. 30 листопада директор табору Петрос Саркісян був заарештований без права застави.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: