Директору табору «Вікторія» повідомили про нову підозру

Читать на русском
Прокуратура вручила повідомлення про підозру директору табору Вікторія в заволодінні коштами працівників.

Прокуратура вручила повідомлення про підозру директору табору «Вікторія» в заволодінні коштами працівників.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Одеської області, слідство встановило, що із січня до серпня 2017 року чиновники вносили недостовірну інформацію до табелів обліку робочого часу з працевлаштування та відпрацьованих годин шести працівників, пише «Слово і Діло».

Працівники табору фактично не приступали до роботи, але значилися працюючими на папері. Зарплата знімалася в одному банкоматі в Київському районі Одеси. Розмір збитків державі склав понад 120 тисяч гривень. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 3 травня суд Одеси продовжив на два місяці арешт директору дитячого табору «Вікторія» Петросу Саркісяну. Його підозрюють у порушенні встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинили загибель людей.

Названа офіційна причина пожежі в таборі «Вікторія»Причиною виникнення пожежі в одеському дитячому таборі Вікторія став включений побутовий кип'ятильник, який був залишений без нагляду.

У ніч на 16 вересня 2017 року в Одесі почалася пожежа в дитячому таборі «Вікторія». Вогонь повністю знищив двоповерховий дерев'яний будинок, де перебували 42 дитини. В результаті загинули три дівчинки від 8 до 12 років.

Офіційно правоохоронці розглядають кілька версій: підпал, порушення правил пожежної безпеки та загоряння через використання електричних приладів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: