Пожежа у «Вікторії»: директору табору продовжили арешт

Читать на русском
Київський районний суд міста Одеси до 11 травня продовжив арешт колишнього директора дитячого табору Вікторія Петроса Саркісяна.

Київський районний суд міста Одеси до 11 травня продовжив арешт колишнього директора дитячого табору «Вікторія» Петроса Саркісяна.

Відповідне рішення було прийнято 12 березня, передає прес-служба суду, пише «Слово і Діло».

Сторона захисту просила обрати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту через погіршення стану здоров'я обвинуваченого. Також на судове засідання з'явилися кілька депутатів, які просили передати обвинуваченого їм на особисту поруку.

За словами адвоката, у Саркісяна серйозні проблеми зі здоров'ям, і він постійно знаходиться в медчастині СІЗО.

«Я отримав інфаркт. Я перебував на лікуванні в кардіологічних лікарнях. Я не розумію, чому я повинен сидіти», - заявив журналістам Саркісян.

Через те, що не всі потерпілі з'явилися на судове засідання, питання про призначення кримінального провадження до судового розгляду вирішити не вдалося, судове засідання відкладено на 10 квітня 15:30.

Відзначимо, Саркісяна звинувачують в порушенні встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинили загибель людей і майнову шкоду в особливо великому розмірі (ч.2 ст.270 КК України).

Раніше в Одесі ексгумували тіла дівчаток, які загинули під час пожежі в дитячому таборі «Вікторія».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: