Пожежа у «Вікторії»: прокуратура направила звинувачення до суду

Читать на русском
Прокуратура Одеської області направила до Київського районного суду Одеси обвинувальний акт стосовно директора табору Вікторія. Раніше він був заарештований без права застави.

Прокуратура Одеської області направила до Київського районного суду Одеси обвинувальний акт стосовно директора табору «Вікторія» Петроса Саркісяна.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба прокуратури.

За словами прокурора Одеської області Олега Жученко, слідчі прокуратури також завершили досудове розслідування стосовно колишнього керівника Київського відділу ДСНС і інспектора, яких підозрюють у службовій недбалості, що призвела до тяжких наслідків (ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України).

Відзначається, що в даний час підозрювані знайомляться з матеріалами справи, після чого обвинувальні акти будуть направлені до суду для розгляду по суті.

Також за втручання прокуратури за позовом ГУ ДСНС в Одеській області окружний адміністративний суд призупинив діяльність дитячого табору «Вікторія».

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня 2017 року відбулося пожежа в дитячому таборі «Вікторія» в Одесі, в результаті якого загинули три дитини.

30 листопада директор табору був заарештований без права застави.

12 січня 2018 року суд продовжив арешт Саркісяна ще на 60 діб.

Раніше в Одесі ексгумували тіла дівчаток, які загинули під час пожежі в дитячому таборі «Вікторія».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: