ЗСУ посилили охорону складів боєприпасів

Читать на русском
Під Ічнею на Чернігівщині тривають усі необхідні заходи з локалізації та ліквідації надзвичайної події.

Нв всій території України посилена охорона складів та арсеналів після вибухів боєприпасів на території 6-го арсеналу під Ічнею.

Як пише «Слово і Діло», про це в середу, 10 жовтня, повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.

В Україні знову стався вибух на військовому складі: що раніше обіцяли політикиЗ весни минулого року в Україні вже втретє відбуваються вибухи на військових складах. Згадуємо обіцянки політиків на цю тему.

«За наказом начальника Генерального штабу-головнокомандувача Збройних сил України генерала армії України Віктора Муженка посилена охорона й оборона складів та арсеналів зберігання боєприпасів на всій території України», – повідомили в Генштабі.

Також в оборонному відомстві повідомили, що 10 жовтня тривають заходи з локалізації та ліквідації надзвичайної події на арсеналі під Ічнею.

«Ситуація контролюється. Також додатково до вже наявної спеціальної інженерної та пожежної техніки заплановано прибуття ще трьох пожежних танків на територію 6-го арсеналу. Продовжують проводитися відповідні обмежувальні заходи на всій території Чернігівської області та вздовж державного кордону України», – зазначили в Генштабі.

Нагадаємо, в середу на арсеналі під Ічнею тривають вибухи. Евакуйовані понад 12,5 тисяч осіб.

Раніше в президента розповіли, чи чекати звільнень після вибухів під Ічнею.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: