Полторак відзвітував про ситуацію в Ічні перед Порошенком

Читать на русском
На складах о 3:20 вівторка були одночасно підірвані три сховища арсеналу, а через 20 хвилин підірвали ще кількох сховищ.

На момент вибухів склади боєприпасів на шостому арсеналі Міноборони України в Ічнянському районі Чернігівської області були заповнені на 50%.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив міністр оборони Степан Полторак на нараді силовиків у президента України Петра Порошенка 9 жовтня, повідомляє прес-служба Міноборони.

В Україні знову стався вибух на військовому складі: що раніше обіцяли політикиЗ весни минулого року в Україні вже втретє відбуваються вибухи на військових складах. Згадуємо обіцянки політиків на цю тему.

За словами Полторака, о 3:20 вівторка одночасно були підірвані три сховища арсеналу, а через 20 хвилин - ще кілька. Міністр підкреслив, що найбільш дефіцитні і критично важливі для Збройних сил боєприпаси з шостого військового арсеналу раніше були передислоковані на інші арсенали і бази із захищеним типом зберігання.

Також Полторак додав, що станом на 15:00 вівторка в результаті детонації пожежа охопила близько 30% арсеналу.

Раніше повідомлялося, що на складах в Ічнянському районі Чернігівської області вибухає стратегічний запас боєприпасів, які в Україні не виробляються - вартість знищених боєприпасів складає сотні мільйонів доларів.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко прокоментував вибухи на арсеналі поблизу Ічні в Чернігівській області.

У ніч на 9 жовтня поблизу міста Ічня Чернігівської області вибухнули склади боєприпасів. За даними Генштабу Збройних сил України, початковий вибух стався на технічній території 6-го арсеналу Міноборони (неподалік від селища Дружба), інформація про нього надійшла близько 3:30 ранку.

Раніше в Генштабі назвали причину вибухів боєприпасів під Ічнею.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: