СБУ розглядає три версії детонації боєприпасів біля Ічні

Читать на русском
Служба безпеки України розглядає три версії детонації боєприпасів на 6-му арсеналі Міністерства оборони біля Ічні в Чернігівській області.

Служба безпеки України розглядає три версії детонації боєприпасів на 6-му арсеналі Міністерства оборони біля Ічні в Чернігівській області.

Вибухи в Ічні. Чому в Україні знову горить склад боєприпасів?У вівторок, 9 жовтня, стало відомо про вибухи на військовому арсеналі біля населеного пункту Ічня, що на Чернігівщині.

Про це відомство відзвітувало президенту Петру Порошенко 9 жовтня, передає прес-служба глави держави, пише «Слово і Діло».

«Основна з них - вчинення диверсії з проникненням на територію складів диверсійної групи, друга - порушення правил пожежної безпеки або зберігання боєприпасів і третя - навмисний підпал або підрив із метою приховування нестачі боєприпасів», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що раніше в СБУ розглядали тільки версію диверсії в зв'язку з вибухами на арсеналі Міністерства оборони біля Ічні в Чернігівській області. У свою чергу, слідство не виключає версію теракту. На даний момент, тривають допити часових воєнізованої охорони ЗСУ, які здійснювали безпосередню охорону території зберігання боєприпасів, та інших свідків події.

Раніше стало відомо, що пацієнтів з лікарні Ічні евакуюють через вибухи на військових складах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: