У ДСНС розповіли про вибухи на складах в Ічні

Читать на русском

Держслужба з питань НС призупинила рух залізничного та автомобільного транспорту поблизу місця вибуху.

Територія 6 ​​арсеналу Міністерства оборони поблизу смт Дружба, де сталися вибухи боєприпасів, становить близько 682,6 га, з них технічна територія – 402 га.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Державну службу України з надзвичайних ситуацій.

За інформацією рятувальників, із зони можливого ураження евакуйовано близько 10 тисяч осіб. До евакуації також притягнутий автотранспорт.

«О 03:40 9 жовтня до ДСНС надійшла інформація про пожежу та вибухи на території 6 арсеналу Міністерства оборони поблизу смт Дружба у Ічнянському районі Чернігівської області. Територія 6 арсеналу становить близько 682,6 га, з них технічна територія – 402 га», – йдеться в повідомленні.

Як зазначають у ДСНС, з 4:22 закрито повітряний простір в радіусі 20 км. Рух залізничного та автомобільного транспорту припинено.

Зі складу ДСНС до місця події направлено 220 працівників і 60 одиниць техніки, у тому числі 21 піротехнічний розрахунок загальною чисельністю 105 осіб і 39 одиниць техніки. Крім того, на місце виїхали посилені наряди Національної поліції з Києва та Київської області кількістю 150 чоловік і Національної гвардії – 100 чоловік з підготовленими бронегрупи для патрулювання місця події.

Нагадаємо, у Генштабі підтвердили вибухи на складі боєприпасів у Чернігівській області.

Раніше «Слово і Діло» зібрало історію пожеж на арсенали зброї та обіцянки політиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: